Mina priser & villkor

Aktuella priser

Ta din löpning till nya höjder. Första gången ni kontaktar mig bokar vi in ett möte, där vi går igenom dina/era förutsättningar, mål och förväntningar.

Kanske är det så att du behöver hjälp även med kostplanering och andra träningsrutiner? Under mötet sätter vi tillsammans upp realistiska mål med din träning och jag kommer finnas som stöd på vägen.

 

Löpcoach/PT till motionär

För dig som är motionär, nybörjare eller kanske vill komma igång med din träning efter frånvaro.

472 kr ex.moms (500 kr inkl. moms) per timme

5 tillfällen á 1 timme 2123 kr ex. moms (2250 kr inkl. moms)

10 tillfällen á 1 timme 4127 kr ex. moms (4375 kr inkl. moms)

 

Löpcoach/PT till tävlingslöpare

Med tävlingslöpare menar jag dig som redan idag springer bra tider och som tävlar regelbundet, men vill förbättras ytterligare. Här arbetar jag med små detaljer för att ta din löpning till nya nivåer!

590 kr ex.moms (625 kr inkl. moms) per timme

5 tillfällen á 1 timme 2772 kr ex. moms (2938 kr inkl. moms)

10 tillfällen á 1 timme 5542 kr ex. moms (5875 kr inkl. moms)

 

Löpcoach i grupp för motionärer

Samla ihop ihop ert gäng för härliga löpturer i valfri miljö. För att min medverkan ska göra så stor nytta som möjligt, vill jag att ni är högst sex personer. Det är även önskvärt att ni bokar mig vid några tillfällen, för att skapa en långsiktig förändring. Fakturering kan ske för varje deltagare om så önskas.

Kontakta mig för aktuella priser.

 

Löpcoach till idrottsförening

Kanske är det så att ni i er idrott har behov av löpträning för att förbättra vissa spetsegenskaper. Ni kan anlita mig vid enstaka tillfällen eller på löpande basis, kanske en gång i veckan, i försäsongsträningen eller att arbeta med enskilda individer under er ordinarie träning. Valen är många, så kontakta mig idag så diskuterar vi era förutsättningar och hur jag kan hjälpa er att lyckas!

 

Hälsocoach till företag

En investering i personalens hälsa kommer resultera i minskade sjuktal, ökad produktivitet och en allmänt ökad känsla av välbefinnande i personalgruppen.

När jag arbetar med företag är det ett långsiktigt arbete, där jag oftast fokuserar på aktiviteter, näring, ergonomi, eller det ni önskar. Ofta handlar det om att skapa möjligheter till rörelse på arbetsplatsen samt att inspirera era anställda genom roliga aktiviteter och föreläsningar.

Kontakta mig gärna idag, så diskuterar vi era förutsättningar!

Restid/reskostnad

Kostnad kan tillkomma beroende på var ni befinner er och vill ha träningen utförd. Jag är stationerad i Enskede, söder om Stockholm, men kan lätt ta mig till andra platser i stockholmsregionen.

Betalning sker mot faktura ställd från Frilans Finans.

 

Konsultation via telefon eller e-post

Självklart finns jag tillgänglig via telefon och e-post, men det gäller främst bokning/avbokning av tider och korta, praktiska frågor. När det gäller konsultation kommer det debiteras timtaxa enligt nedan.

400 kr ex.moms (500 kr inkl. moms) per timme

 

Avbokningsregler

Om du vill avboka ett pass oavsett orsak och vill undvika debitering, vill jag att du hör av dig senast tre dagar innan det planerade träningstillfället.

Det finns även en försäkring du kan teckna, där du endast betalar 50 kr extra inkl. moms per timme och den gör din bokning helt ombokningsbar, såvida du hör av dig senast 09.00 samma dag.

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!

 

Kontakta mig