Om mig som löpcoach

 

Om mig 

Jag heter Mikaela Lindberg och är en 34-årig tjej som alltid har haft ett mycket stort träningsintresse över lag och framförallt av löpning. För mig började det med styrketräning och jag utbildade mig därför som 20-åring som styrketräningsinstruktör och arbetade även som det under en tid.

Träning för mig är något fundamentalt – jag tränar för att må bra och att få en funktionell kropp som håller hela livet. Tävling har inte varit viktigt för mig förrän jag var 28 år och tävlade i löpning för första gången. Jag valde då att tävla i Stockholm Maraton som första lopp och jag sprang in på cirka 3.30. Idag springer jag maraton på drygt tre timmar och halvmaraton på cirka 1.30. Idag tävlar jag sporadiskt och mäter mig endast mot mig själv och mina framsteg.

För tillfället arbetar jag som fritidsledare med aktiviteter, träning, hälsa och kost som inriktning. I januari 2018 avslutade jag tränarprogrammet på Bosön med idrotten löpning. Bosön är en av de främsta institutionerna i Sverige när det gäller utbildning inom idrott. Tidigare har jag arbetat som löpcoach för Run Academy för att få nödvändig erfarenhet som löpcoach och tränare.

Tillsammans kommer vi uppnå dina mål, oavsett om målet är att springa milen för första gången, eller att elitsatsa inom löpning eller annan idrott där du behöver förbättra rörelsemönster och löpstyrka.

När du anlitar mig får ni en person som dedikerar sin tid för dig och gör sitt absolut bästa för att du ska lyckas uppnå dina mål!

 

Utbildningar

Tränarprogrammet på Bosön

Certifierad löparcoach (Runacademy)

Certifierad styrketräningsinstruktör (World Class)

 

Kontakta mig idag!