Löpcoach till din idrott

Varför en löpcoach?

Är din ordinarie idrott en annan än löpning? Inga problem, inom många idrotter finns det en stor fördel att träna varierat. Genom att anlita mig förebygger vi skador genom uppbyggande och stärkande övningar, samtidigt som vi praktiskt kan träna på de moment som är viktiga att förbättra inom din idrott.

Jag brukar börja med ett inledande samtal för att få en bild av hur rörelsemönster ser ut, gärna i kombination med ett träningspass. Efter det analyserar jag informationen och återkommer inom kort med ett förslag för dig eller din förening. Jag arbetar gärna långsiktigt med idrottsföreningar och enskilda individer när det gäller den här tjänsten och oftast innebär det att jag löpande ansvarar för ett träningspass per vecka, särskilt under försäsongen.

Jag arbetar både med elitsatsande lag och motionärer i Stockholm. Genom att anlita mig som löpcoach säkerställer ni att ni får maximal utveckling när det gäller löpning i er idrott.

Då förutsättningarna skiljer sig kraftigt åt, har jag ingen fast prislista när det gäller den här tjänsten. Kontakta mig istället, så bokar vi ett kostnadsfritt möte för att diskutera dina/era förutsättningar. Efter vårt möte skickar jag en offert / prisförslag och förhoppningsvis påbörjar vi ett samarbete!

 

Kontakta mig för offert!