Löpcoach företag

Hälsocoach i Stockholm

Jag arbetar som hälsocoach mot företag i Stockholm, som vill förbättra arbetsmiljön, kosten och den allmänna hälsan hos sina anställda. Det är i och för sig inget nytt, men genom aktiva åtgärder på själva arbetsplatsen och genom skapandet av en arbetsplats där träning och hälsa tar en naturlig plats, sjunker frånvaron och produktiviteten förbättras.

Som hälsocoach gör jag individuella handlingsplaner för era anställda, såväl som i grupp. Jag går igenom kost och träningsmöjligheter både på arbetsplatsen och på deras fritid. Jag ser även även vad som kan göras gällande ergonomin på arbetsplatsen. För att nå ett bra resultat som hälsocoach är det viktigt med resurser, främst i form av tid, där jag kan påverka både företaget och de anställda.

Jag sätter upp mål som inspirerar dina anställda att träna och må bättre i allmänhet. Det fina är att det lönar sig i längden, då investeringen resulterar i minskad sjukfrånvaro, bättre sammanhållning och samarbetsförmåga. Därmed ökar prestationen och produktiviteten markant.

Arbetet som hälsocoach är långsiktigt. Självklart kan jag hjälpa till vid enstaka tillfällen, men för att nå ett långsiktigt resultat är det en stor fördel med ett långsiktigt samarbete.

Kontakta mig idag för ett förutsättningslöst och helt gratis möte!

 

Kontakta mig

You may also like